Underlagsrapporter
Underlag för utveckling av klimatreglerna
2008:1 Klimatpåverkan vid produktion och fiske av fisk och skaldjur
2009:1 Klimatpåverkan från primärförpackningar
2011:1 Utsläpp av växthusgaser i växtodling
2009:2 Utsläpp av växthusgaser i foderproduktionen
2009:3 Utsläpp av växthusgaser i mjölkproduktionen
2009:4 Utsläpp av växthusgaser vid produktion av nötkött
2009:5 Utsläpp av växthusgaser vid produktion av griskött
2009:6 Utsläpp av växthusgaser vid produktion av kycklingkött
2009:7 Utsläpp av växthusgaser vid produktion av ägg
2010:1 Klimatpåverkan från livsmedelstransporter
2011:2 Primärproduktion av livsmedel – En förstudie avseende köldmedium och energianvändning
2010:2 Utsläpp av klimatgaser vid produktion av lammkött
2012:1 Recognition of equivalent certification systems
Hur stor effekt ger klimatreglerna i minskad klimatpåverkan?
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – växtodling
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – nötkött
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – gris
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – kyckling och ägg
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – mjölk
Kvantifiering av klimatcertifieringens effekter – fisk
Vad säger konsumenten?
Konsumentundersökning maj 2012
Konsumentundersökning 2010-06-15
Läs även pressmeddelandet: 3 av 4 vill välja mat med lägre klimatpåverkan